TV, internet, telefon

TV, internet és telefon,
7590 Ft havidíjért, hűségidő nélkül.

Megrendelem

Gyakori kérdések

Optikai szolgáltatással ellátott területen élő ügyfeleink részére 250/70 Mbit/s maximális le- és feltöltési sebességű internetet biztosítunk. A minimális le- és feltöltési sebesség pedig 80/30 Mbit/s (rendes körülmények között elérhető le- és feltöltési sebesség: 150/42 Mbit/s). Kábeles területen élő ügyfeleink részére maximum 250/10 Mbit/s maximális le- és feltöltési sebességű internetet biztosítunk. A minimális le- és feltöltési sebesség pedig 15/4 Mbit/s (rendes körülmények között elérhető le- és feltöltési sebesség: 150/6 Mbit/s).

A Flip csomagunkban 145 válogatott digitális TV csatorna érhető el, ebből 38 HD minőségben. Az aktuális csatornalistát itt tudod megnézni.

Jelenleg több, mint 900 ezer háztartásban tudunk szolgáltatni. Terveink között szerepel, hogy további városokban és területeken is megjelenjünk, ehhez stratégiánkat a felmerülő igények alapján is formáljuk.

Azt, hogy konkrét címen elérhető-e a szolgáltatásunk, a www.flip.hu oldalunkon tudod ellenőrizni.
Jelenleg több, mint 900 ezer háztartásban tudunk szolgáltatni. Terveink között szerepel, hogy további városokban és területeken is megjelenjünk, ehhez stratégiánkat a felmerülő igények alapján is formáljuk.

Egy beltéri vevőegységgel (set top box) egy televízó készüléken fogható a TV szolgáltatásunk. Amennyiben több TV-n is szeretnél műsorokat nézni, további beltéri egységeket (maximum plusz 2) kell rendelned havi 500 Ft / hó / beltéri egység áron. Ezt új megrendelés esetén megteheted a weboldalon a megrendelési folyamatban, meglévő ügyfélként pedig a flip.hu-n bejelentkezve, vagy a 1446-os telefonszámot hívva.

A Flip csomagot árul, ebben a csomagban benne van mindaz, amire szükséged lehet: 145 válogatott digitális TV csatorna, melyből 38 HD minőségű, 250 Mbit/s letöltési sebességű megbízható vezetékes internet szolgáltatás, valamint egy hálózaton belül korlátlan, míg egyéb belföldi irányű hívások esetén is csak 5 Ft-os percdíjú beszélgetést kínáló vezetékes telefonszolgáltatás egyben. Mindezt csupán 7590 Ft-os hívidíjért kínáljuk, egy csomagban. Ezt a kedvező díjat a három szolgáltatás együttes igénybevétele esetén tudjuk biztosítani. A szolgáltatások egyenként nem vehetők igénybe.

Meglévő telefonszolgáltatásod számhordozását a leggyorsabban és legegyszerűbben online kezdeményezheted a megrendelési folyamatban.

Az igény benyújtásakor az alábbiakra kell fokozottan figyelned:
Az igénybejelentő oldalon a személyi okmányokban szereplő adatokat add meg, pontosan. Amennyiben ez időközben megváltozott, akkor a számhordozás előtt kell ezeket javítani az átadó szolgáltatónál. Ellenkező esetben az igényt nem tudjuk teljesíteni.
Igényed megérkezését a megadott e-mail címen igazoljuk vissza. Ha nem kapnád meg, javasoljuk, ellenőrizd a levelező rendszered spam vagy promóciók mappáit.
Ügyelj arra, hogy a kapcsolattartó mobilszámodon elérhető legyél, hogy munkatársaink - az igényed elküldését követő 24 órán belül - felvehessék veled a kapcsolatot. Érdeklődj a jelenlegi szolgáltatódnál, hogy van-e határozott idejű (azaz hűség) szerződésedből eredő kötbérfizetési kötelezettséged. Ha van, és nem tudod vállalni a kötbér kifizetését, javasoljuk, hogy igényeddel várd meg, amíg a hűségidőd lejár.
Rendezd az átadó szolgáltatónál a számláid. Ha 30 napon túli tartozásod van, a számhordozási igényed nem fog teljesülni, illetve vedd figyelembe, hogy a számhordozás megtörténtéig esedékes díjakat mindenképp ki kell fizetned az átadó szolgáltatónak.
Hétvégén és munkaszüneti napon nincs számhordozás, illetve ezeken a napokon telefonos egyeztetés miatt sem keresünk.

A Flip csomagban a Tv, Internet, Telefon szolgáltatásokat külön-külön nem tudjuk biztosítani, a csomag feltétele mindhárom szolgáltatás egyidejű megléte. Amennyiben a lakóhelyeden és a díjcsomagod szerint elérhető, lehetőséged van internet gyorsító opciót igényelni az ügyfélfiókban vagy a 1446-os telefonszámon ügyfélszolgálatunkat felkeresve. Emellett ha több TV-n szeretnétek egyszerre TV-zni, akkor extra (maximum plusz 2) vevőegység is rendelhető, így egyszerre 3 TV-n tudjátok HD minőségben nézni a Flip TV szolgáltatást.

Mert minden olyan válogatott szolgáltatást tartalmaz egyben, amelyek az ismert ügyféligények alapján felmerültek. Egy csomagban kapsz TV-, internet- és vezetékes telefon-szolgáltatást, 7590 Ft-os havidíjért, mindezt ráadásul hűségidő nélkül.

Nem szükséges, ugyanis össze lehet hangolni a kettőt, így a továbbiakban egy távirányítóval is kezelheted a készüléked. A beállításhoz kövesd az alábbi lépéseket.

1. A set-top boxhoz tartozó távirányítón nyomd le egyszerre körülbelül 3 másodpercig a piros és kék gombokat. Ezt követően a set-top box bekapcsoló gomb körüli LED pirosra vált.

2. Üsd be a 992 kódot, majd a TV készüléked típusának megfelelő kódot is. Pl. Samsung TV készülék esetén az alábbi kódot kell beütni: 992 2448. Azt, hogy az egyes készüléktípusokhoz milyen kód tartozik, azt a távirányító leírásában találod. 1. típusú távirányító esetén a leírás 5-8. oldalán lévő táblázatban találod a kódot. Amennyiben a 2. tipusú távirányítóval rendelkezel, akkor a leírás 3. oldalán találod a szükséges kódot.

3. Tartsd lenyomva a Némítás gombot mindaddig, amíg a TV el nem halkul.

4. Amennyiben a TV elhalkul, nyomd meg az OK gombot, amivel a funkció beállításra kerül.

Még több kérdésed merül fel? Irány a Tudásbázis!

Tudásbázis

Flip

Mi a Flipnél egyszerű és minőségi telekommunikációs szolgáltatást kínálunk apróbetűk és hűségidő nélkül.
És persze jó áron!

Azért jöttünk létre, mert tudjuk, hogy sokan jó és átlátható szolgáltatást akartok sallangok nélkül. Olyat, amihez nem kell hűségidővel láncolnunk titeket, mert működik. Az a célunk, hogy ne csak hozzánk csatlakozni, hanem velünk maradni is könnyű döntés legyen. Nem várjuk el a bizalmad, hanem megdolgozunk érte.

Kipróbálnád?
Nézd meg elérhetőek vagyunk-e nálad!

Széchenyi 2020 infoblokk