Tévéznél?

Tévézz Flippel!

145 digitális csatornát adunk neked, ebből 38 csatornát HD minőségben!

TV + Internet + Telefon

7590 Ft havidíj

egy csomagban, hűségidő nélkül

Megrendelem
internet

145 csatorna

Hírek, kultúra, sport, zene, filmek vagy sorozatok? Széles csatornakínálatunkban megtalálod, ami érdekel. 38 HD-ban is elérhető, így garantáltan nem maradsz le a legizgalmasabb részletről sem.

HBO

A legjobb sorozatok
és filmek a Flipnél

Ha még több izgalmas filmre, sorozatra vágysz, akkor HBO Pakkal vagy HBO MaxPakkal egészítheted ki a Flipes csatornakínálatot. Mindezt pár kattintással az ügyfélfiókban vagy az alkalmazáson belül a szolgáltatások menüpont alatt, a módosítás funkcióval teheted meg.
Részletek

Akár 3 TV-n is

Ahhoz hogy nézni tudd az adást, szükséged lesz egy beltéri egységre (set-top box). Az első a Flip csomagod része. Viszont, ha többen vagytok a családban és egyidőben szeretnétek több, különböző műsort is nézni, akkor további set top boxokra lesz szükséged. Az alap egységen túl 2 extrát lehet igényelni egy előfizetéshez, 500 Ft/hó/vevőegység áron. Mindezt pár kattintással az ügyfélfiókban vagy az alkalmazáson belül a szolgáltatások menü alatt a módosítás funkcióval teheted meg.

TV

Nincs szükségem mind a három szolgáltatásra.
Rendelhetek kevesebbet?

A Flip ugyan csak egyetlen csomagot árul, de ebben a csomagban benne van mindaz, amire szükséged lehet: 145 válogatott digitális TV csatorna, melyből 38 HD minőségű, 250 Mbit/s letöltési sebességű megbízható vezetékes internet szolgáltatás valamint Flip előfizetők között korlátlan, míg egyéb belföldi irányú hívások esetén is csak 5 Ft-os percdíjú beszélgetést kínáló vezetékes telefonszolgáltatás egyben. Mindezt csupán 7590 Ft-os havidíjért kínáljuk, egy csomagban. Ezt a kedvező díjat a három szolgáltatás együttes igénybevétele esetén tudjuk biztosítani. A szolgáltatások egyenként nem vehetők igénybe.

Megrendelem

Mi a flipessség?

Hogy nem halogatod a döntést, hanem meghozod!

Értékesítők

A Flip értékesítői országszerte dolgoznak, egészen az ajtódig is elmennek. Így a saját otthonodban, kényelmesen is meg tudod rendelni a pont jó szolgáltatást.

Megrendelés

Flip szolgáltatások részletei

Széchenyi 2020 infoblokk