Tévéznél?

Tévézz Flippel!

143 digitális csatornát adunk neked, ebből 37 csatornát HD minőségben!

TV + Internet + Telefon

5600 Ft havidíj

egy csomagban, hűségidő nélkül

Megrendelem
internet

143 csatorna

Hírek, kultúra, sport, zene, filmek vagy sorozatok? Széles csatornakínálatunkban megtalálod, ami érdekel. 37 HD-ban is elérhető, így garantáltan nem maradsz le a legizgalmasabb részletről sem.

HBO

A legjobb sorozatok
és filmek a Flipnél

Ha még több izgalmas filmre, sorozatra vágysz, akkor HBO Pakkal vagy HBO MaxPakkal egészítheted ki a Flipes csatornakínálatot. Mindezt pár kattintással az ügyfélfiókban vagy az alkalmazáson belül a szolgáltatások menüpont alatt, a módosítás funkcióval teheted meg.
Részletek

Akár 3 TV-n is

Ahhoz hogy nézni tudd az adást, szükséged lesz egy beltéri egységre (set-top box). Az első a Flip csomagod része. Viszont, ha többen vagytok a családban és egyidőben szeretnétek több, különböző műsort is nézni, akkor további set top boxokra lesz szükséged. Az alap egységen túl 2 extrát lehet igényelni egy előfizetéshez, 300 Ft/hó/vevőegység áron. Mindezt pár kattintással az ügyfélfiókban vagy az alkalmazáson belül a szolgáltatások menü alatt a módosítás funkcióval teheted meg.

TV

Nincs szükségem mind a három szolgáltatásra.
Rendelhetek kevesebbet?

A Flip ugyan csak egyetlen csomagot árul, de ebben a csomagban benne van mindaz, amire szükséged lehet: 143 válogatott digitális TV csatorna, melyből 37 HD minőségű, 250 Mbit/s letöltési sebességű megbízható vezetékes internet szolgáltatás valamint Flip előfizetők között korlátlan, míg egyéb belföldi irányú hívások esetén is csak 5 Ft-os percdíjú beszélgetést kínáló vezetékes telefonszolgáltatás egyben. Mindezt csupán 5600 Ft-os havidíjért kínáljuk, egy csomagban. Ezt a kedvező díjat a három szolgáltatás együttes igénybevétele esetén tudjuk biztosítani. A szolgáltatások egyenként nem vehetők igénybe.

Megrendelem

Mi a flipessség?

Hogy nem halogatod a döntést, hanem meghozod!

A Flip értékesítői az ajtódig is elmennek, hogy te nyugodtan otthon maradhass.

Értékesítőink
Megrendelés

Flip szolgáltatások részletei

Széchenyi 2020 infoblokk