Tudásbázis

TV, internet, telefon

TV, internet és telefon,
7590 Ft havidíjért, hűségidő nélkül.

Megrendelem
Sajnos nincs a keresésednek megfelelő találat.
Prólálkozz másik kifejezésekkel!

A következő kategóriában van találat:

Megrendelés és bekötés

Jelenleg több, mint 900 ezer háztartásban tudunk szolgáltatni. Terveink között szerepel, hogy további városokban és területeken is megjelenjünk, ehhez stratégiánkat a felmerülő igények alapján is formáljuk.

Azt, hogy konkrét címen elérhető-e a szolgáltatásunk, a www.flip.hu oldalunkon tudod ellenőrizni.
Jelenleg több, mint 900 ezer háztartásban tudunk szolgáltatni. Terveink között szerepel, hogy további városokban és területeken is megjelenjünk, ehhez stratégiánkat a felmerülő igények alapján is formáljuk.

Mert minden olyan válogatott szolgáltatást tartalmaz egyben, amelyek az ismert ügyféligények alapján felmerültek. Egy csomagban kapsz TV-, internet- és vezetékes telefon-szolgáltatást, 7590 Ft-os havidíjért, mindezt ráadásul hűségidő nélkül.

A Flip csomagot árul, ebben a csomagban benne van mindaz, amire szükséged lehet: 144 válogatott digitális TV csatorna, melyből 38 HD minőségű, 250 Mbit/s letöltési sebességű megbízható vezetékes internet szolgáltatás, valamint egy hálózaton belül korlátlan, míg egyéb belföldi irányű hívások esetén is csak 5 Ft-os percdíjú beszélgetést kínáló vezetékes telefonszolgáltatás egyben. Mindezt csupán 7590 Ft-os hívidíjért kínáljuk, egy csomagban. Ezt a kedvező díjat a három szolgáltatás együttes igénybevétele esetén tudjuk biztosítani. A szolgáltatások egyenként nem vehetők igénybe.

Igen, tökéletes választás, ez a legegyszerűbb formája a rendelésed leadásának. Pár kattintás és már indul is megrendelés!

Igen. A Flip a webes és call center-es csatornáin fogad ügyfélmegkereséseket. Utóbbi esetén kérheted, hogy egy üzletkötő kollégánk személyesen felkeressen az otthonodban. Személyes ügyfélszolgálati pontokat a törvényi előírás minimumán teszünk elérhetővé, azaz megyénként 1-1 üzletben, heti egy napon, éppen annak érdekében, hogy meg tudjuk őrizni versenyképes árazásunkat. Ezeken a pontokon az igények rögzítésére szorítkozunk és az említett flipes csatornát üzemeltető kollegák segítségével kezeljük. Amennyiben ragaszkodsz az üzletben történő felkeresésünkhöz, a címeket itttalálod. 

Mindenképpen keresd meg az ügyfélszolgálatunkat és jelezd a szolgáltatás áthelyezési igényedet az új lakóhelyedre.
Kollégánk ellenőrzi fogja a rendszerekben, hogy  valóban elérhető az új otthonodban a Flip. Ezt követően tudjuk indítani az áthelyezést az új címedre.
Egyeztetni fogunk egy időpontot veled, hogy mikor történjen meg a szolgálatás beüzemelése az új otthonodban.
A szolgálatás a korábbi címeden mindaddig elérhető lesz az eszközeink segítségével, amíg az új lakóhelyeden nem aktiválják őket újra.
Neked csak annyi feladatod lesz, hogy minden eszközt, amit adtunk neked korábban hozd át az új címre.
Fontos, hogy ha hamarabb kell kiköltöznöd a régi címről, mint ahogyan az újba beköltöznél, akkor az eszközöket tartsd magadnál! Azok nélkül nem tudod igénybe venni a szolgáltatásunkat.

Az online ügyfél fiókkal egyszerűbbé válik az online ügyintézés, legyen szó vásárlásról az online shopban vagy ügyintézésről az online ügyfélszolgálaton. Az e-mail címes belépésnek köszönhetően többé nincs szükség a különböző szerződés- vagy ügyfélazonosítókra az online bejelentkezésez, hanem elég az e-mail címedet és jelszavadat ismerned. Emellett, ha elfelejted a jelszavadat, akkor az e-mail címedre tudunk küldeni egy jelszóemlékeztető levelet, így tudunk téged azonosítani.

Ha még nincs saját e-mail címed, akkor azt javasoljuk, hogy az egyik ingyenes e-mail cím szolgáltatónál regisztrálj egyet. A legnépszerűbb, magyar nyelven is elérhető szolgáltató a Google gmail.com szolgáltatása.

Nem. Nagyon sok, erre szakosodott, ingyenes e-mail szolgáltató létezik. A legnépszerűbb, magyar nyelven is elérhető eszköz a gmail.com a Google-től.

A hűségre vonatkozó információk megtalálhatók az egyedi előfizetői szerződésedben, továbbá a szolgáltatód ügyfélszolgálatán is bármikor megkérdezheted.

Intézd ügyeidet és fizesd számláidat
az ingyenes applikációnkkal!

Apple App Store

Flip

Mi a Flipnél egyszerű és minőségi telekommunikációs szolgáltatást kínálunk apróbetűk és hűségidő nélkül.
És persze jó áron!

Azért jöttünk létre, mert tudjuk, hogy sokan jó és átlátható szolgáltatást akartok sallangok nélkül. Olyat, amihez nem kell hűségidővel láncolnunk titeket, mert működik. Az a célunk, hogy ne csak hozzánk csatlakozni, hanem velünk maradni is könnyű döntés legyen. Nem várjuk el a bizalmad, hanem megdolgozunk érte.

Kipróbálnád?
Nézd meg elérhetőek vagyunk-e nálad!

Széchenyi 2020 infoblokk