Telefonálnál?

Telefonálj a Flip vezetékes
telefon előfizetésével!

Flipesek között 0 Ft,
más belföldi irányba 5 Ft/ perc.

TV + Internet + Telefon

7590 Ft havidíj

hűségidő és apróbetű nélkül

Megrendelem
internet

Beszéld ki barátaiddal a hétvégi mérkőzés eredményét, kedvenc sorozatod legizgalmasabb eseményeit, vagy csak csevegj az időről, a Flip minden esetre pont jó megoldást nyújt!

Percdíjak

Flip előfizetők között: 0 Ft
Más belföldi irányba: 5 Ft

Válaszd belföldi vezetékes hívás opcióval, mindössze plusz 1000 Ft-os havidíjért, ha gyakran hívsz belföldi vezetékes számokat, mert így 0 Ft-os percdíjért teheted.

Mindezt pár kattintással az ügyfélfiókban vagy az alkalmazáson belül, a szolgáltatások menü alatt, a módosítás funkcióval teheted meg.

Telefon
Megrendelem

Nincs szükségem mind a három szolgáltatásra.
Rendelhetek kevesebbet?

A Flip ugyan csak egyetlen csomagot árul, de ebben a csomagban benne van mindaz, amire szükséged lehet: 145 válogatott digitális TV csatorna, melyből 38 HD minőségű, 250 Mbit/s letöltési sebességű megbízható vezetékes internet szolgáltatás valamint Flip előfizetők között korlátlan, míg egyéb belföldi irányú hívások esetén is csak 5 Ft-os percdíjú beszélgetést kínáló vezetékes telefonszolgáltatás egyben. Mindezt csupán 7590 Ft-os havidíjért kínáljuk, egy csomagban. Ezt a kedvező díjat a három szolgáltatás együttes igénybevétele esetén tudjuk biztosítani. A szolgáltatások egyenként nem vehetők igénybe.

Mi a flipessség?

Hogy nem halogatod a döntést, hanem meghozod!

Értékesítők

A Flip értékesítői országszerte dolgoznak, egészen az ajtódig is elmennek. Így a saját otthonodban, kényelmesen is meg tudod rendelni a pont jó szolgáltatást.

Megrendelés

Flip szolgáltatások részletei

Széchenyi 2020 infoblokk