Minden amit az inflációkövető díjkorrekcióról tudni lehet

Miért változnak a Flip díjai?

Mindannyian tapasztalhatjuk, hogy számos termék és szolgáltatás ára emelkedik. A Flip is azért teremtette meg az ÁSZF-ben az automatikus inflációkövető díjkorrekció lehetőségét, hogy az őt körülvevő gazdasági környezet változásaira reagálhasson. Ügyfeleinkért felelős szolgáltatóként a díjkorrekcióra vonatkozó döntésünket hosszas mérlegelés és alapos előkészítés után hoztuk meg. Hosszú évek óta nem érvényesítettük díjainkban az infláció hatását, de az energiaárak és beszállítói költségek drasztikus emelkedése arra kényszerített bennünket, hogy felülvizsgáljuk díjainkat. Szolgáltatásaink minőségének és biztonságának folyamatos fejlesztése érdekében szükség van értéknövelő beruházásokra (pl. hálózatfejlesztések), és ezek növekvő költsége szintén indokolja döntésünket.

Mire vonatkozik a díjkorrekció?

Minden Flip csomagunk havidíjára. A forgalmi díjakat, kiegészítő szolgáltatásokat a díjkorrekció nem érinti.

Mennyivel változnak a díjak?

A Flip az éves inflációkövető díjkorrekció mértékét a Központi Statisztikai Hivatal 2022-es évre vonatkozó éves fogyasztóiár-indexe alapján határozta meg, a mértéke 14,5%.
Díj­korrekció előtt:
Díj­korrekció után:
Flip Tripla
4900 Ft
5600 Ft
Flip Trió
4500 Ft
5150 Ft
Flip 3
4000 Ft
4580 Ft
Flip Otthon+
3735,59 Ft
4277 Ft
Flip Otthon
3700 Ft
4236 Ft

Mikortól változnak a díjak?

A díjak 2023. március 1-jétől változnak.

Mikor fizetem az első számlát, amiben már az új díjak lesznek?

A díjkorrekciót tartalmazó havidíjakkal az első számlákat áprilisban, az eddig megszokott számlázási időszakban készítjük el. Így áprilisban fizeted először az új díjakat.

A Flip értékesítői az ajtódig is elmennek, hogy te nyugodtan otthon maradhass.

Értékesítőink
Széchenyi 2020 infoblokk