Válts Flipre! Most pénzvisszafizetési garanciával!

Ha tetszik, maradsz, ha nem tetszik, és elmész tőlünk, akkor most még a pénzedet is visszaadjuk. A döntés a tiéd!

Megrendelem

Egy pont jó csomagban minden benne van.

7590
Ft / hó

TV

145 Válogatott minőségű csatorna, amelyből 38 HD.

Internet

Böngészésre, videónézésre, chatelésre, letöltésre, játékra. Így pont jó lesz.

Telefon

Flipesek között 0 Ft, más belföldi irányba 5 Ft/perc.
  • 107 + 38 HD csatorna
  • Digitális képminőség
  • Maximum 3 set top boxot tudsz igényelni. Az 1. a szolgáltatás részeként díjmentes, a további set top boxok havidíja 500 Ft.
  • Főbb funkciók: műsorújság, teletext, gyerekzár, kép a képben
Optikai hálózaton:

a letöltési sebesség – maximum: 250 Mbit/s, minimum: 80 Mbit/s, rendes körülmények között elérhető: 150 Mbit/s;

a feltöltési sebesség – maximum: 70 Mbit/s, minimum 30 Mbit/s, rendes körülmények között elérhető: 42 Mbit/s

Kábel hálózaton:

a letöltési sebesség – maximum: 250 Mbit/s, minimum 15 Mbit/s, rendes körülmények között elérhető: 150 Mbit/s;

a feltöltési sebesség – maximum: 10 Mbit/s, minimum 4 Mbit/s, rendes körülmények között elérhető: 6 Mbit/s.

Percíjak:
Flip előfizetők között: 0 Ft Más belföldi irányba: 5 Ft Számlázási egység: 1 perc

Mindez egy csomagban, hűségidő nélkül.

Megrendelem

Hozz ki többet a csomagodból!

Ha a moziélményért csak a kanapéig mennél, rendeld meg az HBO Pakot +3000 Ft-ért vagy az HBO MaxPakot +3600 Ft-ért. A HBO Pak csomagokkal hozzáférsz a HBO Max streamingélményhez is, ahol egyetlen közös felületen jelennek meg a Warner Bros., az HBO, a DC, a Cartoon Network és a Max Originals minőségi szórakoztató tartalmai. Részletek

Ha egyszerre több TV-n szeretnétek nézni a műsort, további 2 extra vevőegységet (set-top boxot) lehet igényelni, darabját havi 500 Ft-ért.

Ha gyakran hívsz belföldi vezetékes számokat, érdemes megrendelned a belföldi vezetékes hívás opciót. 0 Ft-os percdíjat biztosít belföldi vezetékes számokra a szolgáltatás, plusz 1000 Ft-os havidíjért.

Visszakapom a pénzem?
Hogyan?

A 2019. július 1-től 2019. augusztus 31-ig, vagy visszavonásig terjedő időszakban megrendelt szolgáltatások havidíjára pénzvisszafizetést biztosítunk. Az akció a forgalmi díjra nem vonatkozik. A 30 napos pénzvisszafizetési garanciát a szolgáltatás üzembehelyezésétől számítjuk.

A visszafizetés menete:

a befizetett összeg visszafizetését kérheted bankszámlára történő utalással vagy postai kifizetéssel

Van egyáltalán nálam Flip?

Nézd meg a címkeresőnkben:

Ha sikeres a keresésed, már rendelheted is!

Megrendelem

Pénzvisszafizetési garancia részletes feltételei:

Szolgáltató a Flip szolgáltatás igénybevétele esetén az ajánlat időtartama alatt történő szerződéskötés alapján a szolgáltatás megkezdésétől (létesítéstől) számított 30 napon belüli egyoldalú felmondás esetén az Előfizető részére visszatéríti a szerződésben meghatározott szolgáltatások havi előfizetési díjait. A visszatérítés vonatkozik a Flip (Flip TV, Flip Telefon, Flip Internet) szolgáltatásra, és mellette esetlegesen igénybe vett extra set-top box(ok) bérleti díjára, a Szuper HBO Pak és Szuper HBO MaxPak opciókra. A visszatérítés nem vonatkozik az Előfizető által a felmondásig terjedő időszakban a szolgáltatás igénybevétele által generált forgalmi díjakra.

A Szolgáltató abban az esetben alkalmaz visszatérítést, amennyiben az Előfizető, az előfizetői szolgáltatások létesítésétől számított 30 napon belül, a felmondási jogának gyakorlása során erről külön nyilatkozik.

Amennyiben az Előfizető a felmondásig terjedő, visszafizetéssel érintett időtartamban a Szolgáltató által kiállított számlát fizetett be, annak összegét a Szolgáltató – a forgalmi díjak kivételével – visszatéríti az Előfizető részére. Az Előfizető, a felmondási jogának gyakorlása során kérheti a már befizetett és visszatérítésben érintett számla összegének bankszámlára történő utalását vagy postai kifizetését.

Amennyiben az Előfizető a felmondásig terjedő, visszafizetéssel érintett időtartamban nem fizetett be számlát, a Szolgáltató egy fizetési kötelezettségről és egy - a forgalmi díjakat nem tartalmazó - fizetés teljesüléséről szóló számlát állít ki. Amennyiben az Előfizetőnek a felmondásig terjedő, visszafizetéssel érintett időtartamban a Szolgáltató az igénybe vett szolgáltatások alapján számlát állított ki, azt az Előfizető köteles a fizetési határidőben megfizetni a Szolgáltató részére, melynek összegét a Szolgáltató utóbb visszatéríti az Előfizető részére.

Mindez csak 7590 Ft havidíjért. Ráadásul hűségidő nélkül.
Megrendelés

Flip szolgáltatások részletei

Széchenyi 2020 infoblokk