Válts Flipre! Most pénzvisszafizetési garanciával!

Ha tetszik, maradsz, ha nem tetszik, és elmész tőlünk, akkor most még a pénzedet is visszaadjuk. A döntés a tiéd!

Megrendelem

Miért váltsak?

Flip TV

 • 145 digitális tv-csatorna
 • ebből 37 HD-minőségben
 • műsorújság-opció
 • műsortól függően választhatsz a magyar vagy eredeti hangsávok közül
 • maximum 3 set-top boxot tudsz igényelni, az első a szolgáltatás részeként díjmentes, a további set-top boxok havidíja 300 Ft

Előfizetésed mellé kiegészítő HBO csomagokat is rendelhetsz!

Flip Internet

 • Maximális 250 Mbit/s le- és 70 Mbit/s feltöltési sebesség
 • Minimális le- és feltöltési sebesség: 80 Mbit/s és 30 Mbit/s
 • Rendes körülmények között elérhető le- és feltöltési sebesség: 150 Mbit/s és 42 Mbit/s
 • 1 db díjmentes WiFi router
 • A fenti értékek optikai hálózatra vonatkoznak, de kábelen is elérhetőek vagyunk. Ha pontosan tudni akarod, hogy nálad melyik technológián szolgáltatunk, ellenőrizd a flip.hu oldalon a címkeresőben!

Flip Telefon

 • 0 Ft-os percdíj Flip előfizetők között
 • más belföldi vezetékes és mobil irányba is mindössze 5 Ft-os percdíj

Visszakapom a pénzem?
Hogyan?

A 2019. július 1-től 2019. augusztus 31-ig, vagy visszavonásig terjedő időszakban megrendelt szolgáltatások havidíjára pénzvisszafizetést biztosítunk. Az akció a forgalmi díjra nem vonatkozik. A 30 napos pénzvisszafizetési garanciát a szolgáltatás üzembehelyezésétől számítjuk.

A visszafizetés menete:

ha bankkártyával fizetetsz vagy utalsz, akkor visszautaljuk neked az összeget

ha csekken fizetted be, akkor postán küldjük vissza

Van egyáltalán nálam Flip?

Nézd meg a címkeresőnkben:

Ha sikeres a keresésed, már rendelheted is!

Megrendelem

Pénzvisszafizetési garancia részletes feltételei:

Szolgáltató a Flip 3 szolgáltatás igénybevétele esetén az ajánlat időtartama alatt történő szerződéskötés alapján a szolgáltatás megkezdésétől (létesítéstől) számított 30 napon belüli egyoldalú felmondás esetén az Előfizető részére visszatéríti a szerződésben meghatározott szolgáltatások havi előfizetési díjait. A visszatérítés vonatkozik a Flip 3 (Flip TV, Flip Telefon, Flip Internet) szolgáltatásra, és mellette esetlegesen igénybe vett extra set-top box(ok) bérleti díjára, a Szuper HBO Pak és Szuper HBO MaxPak opciókra. A visszatérítés nem vonatkozik az Előfizető által a felmondásig terjedő időszakban a szolgáltatás igénybevétele által generált forgalmi díjakra.

A Szolgáltató a visszatérítést automatikusan alkalmazza, amennyiben az Előfizető a felmondási jogát az előfizetői szolgáltatások létesítésétől számított 30 napon belül gyakorolja.

Amennyiben az Előfizető a felmondásig terjedő, visszafizetéssel érintett időtartamban a Szolgáltató által kiállított számlát fizetett be, annak összegét a Szolgáltató – a forgalmi díjak kivételével – visszatéríti az Előfizető részére. Amennyiben a már befizetett és visszatérítésben érintett számlát az Előfizető bankkártyás fizetés vagy átutalás útján egyenlítette ki, a Szolgáltató a visszatérítés összegét a befizetéshez használt bankszámlára utalja vissza. Amennyiben a már befizetett és visszatérítésben érintett számlát az Előfizető postai csekk útján egyenlítette ki, akkor a Szolgáltató a visszatérítés összegét postai úton juttatja el az Előfizető részére.

Amennyiben az Előfizető a felmondásig terjedő, visszafizetéssel érintett időtartamban számlát nem fizetett be, a Szolgáltató – a forgalmi díjak kivételével – egy fizetési kötelezettséget nem tartalmazó számlát állít ki az Előfizető részére. Amennyiben az Előfizetőnek a felmondásig terjedő, visszafizetéssel érintett időtartamban a Szolgáltató az igénybe vett szolgáltatások alapján számlát állított ki, azt az Előfizető köteles a fizetési határidőben megfizetni a Szolgáltató részére, melynek összegét a Szolgáltató utóbb visszatéríti az Előfizető részére.

Mindez csak 4900 Ft havidíjért. Ráadásul hűségidő nélkül.
Megrendelés

Flip szolgáltatások részletei

Széchenyi 2020 infoblokk