Tudnivalók

3 szolgáltatás 1 csomagban
Tv, internet és telefon
Nincs hűségidő
Nincs kockázat
4000 Ft havidíj

Flippel kapcsolatos kérdések

Igen, tökéletes választás, ez a legegyszerűbb formája a rendelésed leadásának. Pár kattintás és már indul is megrendelés!

A Flip csomagja az ügyféligényeken alapuló válogatott szolgáltatásokat tartalmazza egyben, szenzációs áron. Mindazt tartalmazza, amire csak szükséged lehet, így az alapelemeken módosítani nem lehet. Sőt, amennyiben lakóhelyeden elérhető, lehetőséged van internet gyorsító opciót igényelni, vagy ha több TV-n szeretnétek egyszerre TV-zni, akkor extra (maximum plusz 2) vevőegység is rendelhető.

Mert minden olyan válogatott szolgáltatást tartalmaz egyben, amelyek az ismert ügyféligények alapján felmerültek. Egy csomagban kapsz TV-, internet- és vezetékes telefon-szolgáltatást, 4000 Ft-os havidíjért, mindezt ráadásul hűségidő nélkül.

Jelenleg több, mint 500 ezer háztartásban tudunk szolgáltatni. Terveink között szerepel, hogy további városokban és területeken is megjelenjünk, ehhez stratégiánkat a felmerülő igények alapján is formáljuk.

Optikai területen élő ügyfeleink részére 150/50 Mbit/s gyorsaságú internetet biztosítunk, sőt amennyiben a címen elérhető, lehetőség van internet gyorsító opciót igényelni. A garantált sávszélesség pedig 60/25 Mbit/s. Kábeles területen élő ügyfeleink részére 150/5 Mbit/s gyorsaságú internetet biztosítunk, sőt amennyiben a címen elérhető, lehetőség van internet gyorsító opciót igényelni. A garantált sávszélesség pedig 15/1 Mbit/s.

A Flip csomagunkban 141 válogatott digitális TV csatorna érhető el, ebből 34 HD minőségben. Az aktuális csatornalistát itt  tudod megnézni.

Minden Flip előfizető számára elérhető a Szuper HBO Pak vagy Szuper HBO MaxPak csomag. Meglévő előfizetők a Flip fiókban a Szolgáltatások alatt a Módosítás funkcióval rendelhetik meg az HBO csomagot.

Az HBO csomag megrendelését és aktiválását követően elérhetővé válik az HBO GO regisztráció. A Flip előfizetők a fiókjukban a Szolgáltatások menüpontban megtalálják az HBO regisztrációs kódot és egy Regisztráció gombot. A regisztráció gomb megnyomásával az ügyfél átkerül az HBO GO oldalára a regisztrációs űrlapra, ahol már ki van választva a Flip, mint operátor és a regisztrációs kód is be van írva. Az ügyfélnek meg kell adni egy felhasználónevet, e-mail címet és jelszót. Sikeres regisztrációt követően az ügyfél egyből tudja használni az HBO GO szolgáltatást, visszaigazoló e-mailt kap az megadott e-mail címre és a Flip fiókjában is eltűnik a Regisztráció gomb, a helyére pedig kiírjuk, hogy ekkor történt meg az HBO GO regisztráció.

Itt nincsen találat

Gyakori kérdések

Azt, hogy konkrét címen elérhető-e a szolgáltatásunk, a www.flip.hu oldalunkon tudod ellenőrizni.
Jelenleg több, mint 500 ezer háztartásban tudunk szolgáltatni. Terveink között szerepel, hogy további városokban és területeken is megjelenjünk, ehhez stratégiánkat a felmerülő igények alapján is formáljuk.

Meglévő telefonszolgáltatásod számhordozását a leggyorsabban és legegyszerűbben online kezdeményezheted a megrendelési folyamatban.

Az igény benyújtásakor az alábbiakra kell fokozottan figyelned:
Az igénybejelentő oldalon a személyi okmányokban szereplő adatokat add meg, pontosan. Amennyiben ez időközben megváltozott, akkor a számhordozás előtt kell ezeket javítani az átadó szolgáltatónál. Ellenkező esetben az igényt nem tudjuk teljesíteni.
Igényed megérkezését a megadott e-mail címen igazoljuk vissza. Ha nem kapnád meg, javasoljuk, ellenőrizd a levelező rendszered spam vagy promóciók mappáit.
Ügyelj arra, hogy a kapcsolattartó mobilszámodon elérhető legyél, hogy munkatársaink - az igényed elküldését követő 24 órán belül - felvehessék veled a kapcsolatot. Érdeklődj a jelenlegi szolgáltatódnál, hogy van-e határozott idejű (azaz hűség) szerződésedből eredő kötbérfizetési kötelezettséged. Ha van, és nem tudod vállalni a kötbér kifizetését, javasoljuk, hogy igényeddel várd meg, amíg a hűségidőd lejár.
Rendezd az átadó szolgáltatónál a számláid. Ha 30 napon túli tartozásod van, a számhordozási igényed nem fog teljesülni, illetve vedd figyelembe, hogy a számhordozás megtörténtéig esedékes díjakat mindenképp ki kell fizetned az átadó szolgáltatónak.
Hétvégén és munkaszüneti napon nincs számhordozás, illetve ezeken a napokon telefonos egyeztetés miatt sem keresünk.

Az online ügyfél fiókkal egyszerűbbé válik az online ügyintézés, legyen szó vásárlásról az online shopban vagy ügyintézésről az online ügyfélszolgálaton. Az e-mail címes belépésnek köszönhetően többé nincs szükség a különböző szerződés- vagy ügyfélazonosítókra az online bejelentkezésez, hanem elég az e-mail címedet és jelszavadat ismerned. Emellett ha elfelejted a jelszavadat, akkor az e-mail címedre tudunk küldeni egy jelszóemlékeztető levelet, így tudunk téged azonosítani.

Ha még nincs saját e-mail címed, akkor azt javasoljuk, hogy az egyik ingyenes e-mail cím szolgáltatónál regisztrálj egyet. A legnépszerűbb, magyar nyelven is elérhető szolgáltató a Google gmail.com szolgáltatása

Nem. Nagyon sok, erre szakosodott, ingyenes e-mail szolgáltató létezik. A legnépszerűbb, magyar nyelven is elérhető eszköz a gmail.com a Google-től.

Igen. A Flip a webes és call center-es csatornáin fogad ügyfélmegkereséseket. Utóbbi esetén kérheted, hogy egy üzletkötő kollégánk személyesen felkeressen az otthonodban. Személyes ügyfélszolgálati pontokat a törvényi előírás minimumán teszünk elérhetővé, azaz megyénként 1-1 üzletben, heti egy napon, éppen annak érdekében, hogy meg tudjuk őrizni versenyképes árazásunkat. Ezeken a pontokon az igények rögzítésére szorítkozunk és az említett flipes csatornát üzemeltető kollegák segítségével kezeljük. Amennyiben ragaszkodsz az üzletben történő felkeresésünkhöz, a címeket itt találod. 

flip.hu weboldalon a bejelentkezésre kattintva találod az "Elfelejtettem a jelszavam" lehetőséget. Erre a linkre kattintva add meg a bejelentkezéshez használt e-mail címedet. Ezt követően kapni fogsz tőlünk egy üzenetet a megadott e-mail címre. Kövesd az abban található utasításokat.

A havi számlák kiküldési-, és befizetési módját minden esetben te határozod meg a szolgáltatás megrendelésekor. 4 féle fizetési mód közül választhatsz. Javasoljuk az elektronikus számlázás kiválasztását, mellyel kényelmesen, időtakarékosan akár otthonról fizethetsz, sorban állás nélkül.

Online befizetés 
Legegyszerűbb, ha a honlapunkon (www.flip.hu) keresztül, az ügyfélfiókba belépve egyenlíted ki a számláidat. A felület átirányít a Simple Pay online fizetési felületre, ahol a bankkártya adataid és az összeg magadásával tudod kifizetni a számládat.

Átutalás
Saját bankfiókodon keresztül átutalási megbízást lehet indítani a Flip-es számlád kiegyenlítésére. Ilyenkor a bankod netbank felületéről tudod indítani az utalást.
Az átutaláshoz szükséges megadni a szolgáltató bankszámlaszámát és a megjegyzést rovatot is kitölteni. Ezeket a számlán minden esetben feltüntetjük.
Bankszámlaszámunk: 10700024-04021609-51400006

Csoportos beszedési megbízás
Csoportos fizetési megbízást kizárólag a számlavezető bankodnál igényelhetsz, ügyfélszolgálatunkon keresztül erre nincs mód.
A csoportos beszedési megbízáshoz a kedvezményezett (szolgáltató) azonosító számát (A10773381T004) és a te folyószámlaszámodat szükséges megadni. Ezeket az adatokat megtalálod a havi számládon.

Készpénzátutalási megbízás (postai, csekkes befizetés)
Amennyiben ragaszkodsz hozzá, lehetőséged van számláidat postai úton igényelni. A számlákat ebben az esetben is feltöltjük az ügyfélfiókba.

Egy beltéri vevőegységgel (set top box) egy televízó készüléken fogható a TV szolgáltatásunk. Amennyiben több TV-n is szeretnél műsorokat nézni, további beltéri egységeket (maximum plusz 2) kell rendelned havi 300 Ft / hó / beltéri egység áron. Ezt új megrendelés esetén megteheted a weboldalon a megrendelési folyamatban, meglévő ügyfélként pedig a flip.hu-n bejelentkezve, vagy a 1446-os telefonszámot hívva.

A Flip ugyan csak egyetlen csomagot árul, de ebben a csomagban benne van mindaz, amire szükséged lehet: 141 válogatott digitális TV csatorna, melyből 34 HD minőségű, 150 Mbit/s letöltési sebességű megbízható vezetékes internet szolgáltatás valamint egy hálózaton belül korlátlan, míg egyéb belföldi irányú hívások esetén is csak 5 Ft-os percdíjú beszélgetést kínáló vezetékes telefonszolgáltatás egyben. Mindezt csupán 4000 Ft-os havidíjért kínáljuk, egy csomagban. Ezt a kedvező díjat a három szolgáltatás együttes igénybevétele esetén tudjuk biztosítani. A szolgáltatások egyenként nem vehetők igénybe.

Először is kérjük, hogy ide kattintva  ellenőrizd, hogy a területeden nincs-e éppen tervezett karbantartás. Ha a listában nem találsz erre vonatkozó információt, akkor a következő lépéseket teheted:
Ha a TV szolgáltatással kapcsolatban tapasztalsz valamilyen problémát, javasoljuk, hogy nézd meg a beltéri vevőegységed használati útmutatóját. Kövesd a hibaelhárításra vonatkozó részben található utasításokat. Amennyiben nem sikerül megoldani a problémát, hívd a 1446-ot, és kollégáink segítenek.

Ha az internetszolgáltatással kapcsolatos problémád van, akkor először nézd meg a modemed használati útmutatójában lévő hibaelhárítás részt. Amennyiben nem sikerül megoldani egyedül a problémát, kérlek, hívd a 1446-ot, és kollégáink segítenek.

Bár a környezettudatosság és a takarékosság számunkra is nagy érték, fontos tudni, hogy a set-top box és a router rendszeres, indokolatlan újraindítása növelheti a hibák előfordulásának kockázatát, ezért lehetőség szerint csak megfontoltan áramtalanítsd az eszközeidet. Olyan esetekre gondolunk, amikor működésbeli problémát tapasztalsz, például, ha lefagy a rendszer. Ha minden rendben üzemel, akkor ne indítsd újra az eszközöket.

Lehetőséged van a megrendelés után a helyszíni szerelés időpontjának egyeztetésekor vagy akár a helyszínen, kiválasztani a számodra legmegfelelőbb telepítési technológiát, és a létesítéshez szükséges eszközöket. A teljesen új kábelezés helyett különdíj ellenében lehetőséged van alternatív megoldások igénybevételére. Így a lakáson belüli meglévő kábelhálózat felhasználásával, vagy akár vezeték nélküli minimál kábelezési munkát igénylő hálózat kialakítása is kérhető. A kivitelezés ingyenes, kiváló szakemberek végzik.
Részletek a linken

Teljes mértékben érvényesítjük az ÁFA-csökkentést ügyfelink részére. Meglévő ügyfeleinknek mostantól 4000 forint havidíj helyett 3735,59 forintot kell fizetnie szolgáltatásunkért. Új ügyfelink 2018 január 1-től új csomagunkat, a Flip Otthon 2018-at tudják igényelni, aminek havidíja 4000 forint, paraméterei pedig a következőek:

 • internet – 150 Mbit/s
 • TV – 141 csatorna, ebből 34 HD
 • vezetékes telefon – Flip-előfizetők között 0 Ft/perc, más belföldi irányba 5 Ft/perc

Az új csomagunkra átválthatnak azok is, akiknek már van flipes előfizetése.

Telepíts szűrőprogramot a gépre, mely képes blokkolni a felnőtt tartalmakat. A beépített szülői felügyelet funkció egy jelszó segítségével teszi lehetővé a szülők által nemkívánatosnak tartott oldalak letiltását. Ehhez a Norton Family szoftvert ajánljuk, amely ingyenesen letölthető az alábbi címről, ide kattintva. További szoftvereket a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság oldalán találhatsz itt.

Külföldről a +36303440976 normál díjazású mobilszámon vagyunk elérhetőek. Ezen kívül írhatsz nekünk Facebook-on, vagy az info@flip.hu e-mail címre.

Először ellenőrizd, hogy az új címen elérhető-e a Flip. Ezt könnyen megteheted a Flip.hu oldalon a Címkeresőben.
Ha igen, akkor először  keresd meg ügyfélszolgálatunkat és jelezd a szolgáltatás áthelyezési igényedet az új lakóhelyedre.
Kollégánk ellenőrzi fogja a rendszerekben, hogy  valóban elérhető az új otthonodban a Flip. Ezt követően tudjuk indítani  az áthelyezést az új címedre.
Egyeztetni fogunk egy időpontot veled, hogy mikor történjen meg a szolgálatás beüzemelése az új otthonodban.
A szolgálatás a korábbi címeden mindaddig elérhető lesz az eszközeink segítségével, amíg az új lakóhelyeden nem aktiválják őket újra.
Neked csak annyi feladatod lesz, hogy minden eszközt amit adtunk neked korábban hozd át az új címre
Fontos, hogy ha hamarabb kell kiköltöznöd a régi címről, mint ahogyan az újba beköltöznél, akkor az eszközöket tartsd magadnál! Azok nélkül nem tudják igénybe venni a szolgáltatásaidat!

És mit kell tennem, ha nem érhető el a címen a Flip ahová költözni fogok?

Keresd meg ügyfélszolgálatunkat azon a napon amikortól már nem szeretnéd használni a régi címeden a szolgáltatásunkat.
Fontos, hogy a lemondási igényt bejelenteni a szerződésben meghatározott előfizető teheti meg sikeres azonosítást követően!
A szerződésed deaktiválása már a hívásban megtörténik, a szolgáltatások havi díjának a számlázása pedig másnaptól megszüntetjük. Figyelj arra, hogy ilyenkor még egy törthavi számlát fogunk kiállítunk a következő hónap elején!
A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges eszközöket, pedig minden nagyobb Magyar Posta fiókban leadhatod díjmentesen. Annyi teendőd van, hogy az SMS-t bemutatod amit küldeni fogunk a lemondást követően.

A hűségre vonatkozó információk megtalálhatók az egyedi előfizetői szerződésedben, továbbá a szolgáltatód ügyfélszolgálatán is bármikor megkérdezheted.

Nem szükséges, ugyanis össze lehet hangolni a kettőt, így a továbbiakban egy távirányítóval is kezelheted a készüléked. A beállításhoz kövesd az alábbi lépéseket.

1. A set-top boxhoz tartozó távirányítón nyomd le egyszerre körülbelül 3 másodpercig a piros és kék gombokat. Ezt követően a set-top box bekapcsoló gomb körüli LED pirosra vált.

2. Üsd be a 992 kódot, majd a TV készüléked típusának megfelelő kódot is. Pl. Samsung TV készülék esetén az alábbi kódot kell beütni: 992 2448. Azt, hogy az egyes készüléktípusokhoz milyen kód tartozik, azt a távirányító leírásában találod. 1. típusú távirányító esetén a leírás 5-8. oldalán lévő táblázatban találod a kódot. Amennyiben a 2. tipusú távirányítóval rendelkezel, akkor a leírás 3. oldalán találod a szükséges kódot.

3. Tartsd lenyomva a Némítás gombot mindaddig, amíg a TV el nem halkul.

4. Amennyiben a TV elhalkul, nyomd meg az OK gombot, amivel a funkció beállításra kerül.

A hívószámodat ellenőrizheted az ügyfélfiókodban vagy a Flip alkalmazásban, a Szolgáltatások menüpont Flip Telefon résznél. Emellett megtalálod az egyedi előfizetői szerződésben is, és minden számlán, amit kiállítunk neked.

Így még egyszerűbb lesz az ügyintézés, ha mobilon keresztül is eléred az ügyfélfiókodat.

Intézd pár kattintással számlabefizetéseidet, módosítsd a befizetés módját vagy az igénybe vett szolgáltatásaidat.
Minden dokumentumot egy helyen megtalálsz, és a leadott megrendeléseidet is nyomon tudod követni.
Ha letöltöd első kézből értesülhetsz az akcióinkról és fejlesztéseinkről is.

Ne késlekedj, töltsd le iOS és Andorid eszközödre mielőbb!

Itt nincsen találat

Használati útmutatók

A szolgáltatásokhoz használt eszközök használati útmutatói
 • Univerzális távirányító használati útmutató
  Univerzális távirányító használati útmutató
  Letöltés
 • Univerzális távirányító használati útmutató
  Univerzális távirányító használati útmutató
  Letöltés
 • IPTV vevőegység gyors telepítési útmutató
  IPTV vevőegység gyors telepítési útmutató
  Letöltés
 • HG8245H digitális elosztó felhasználói útmutató
  HG8245H digitális elosztó felhasználói útmutató
  Letöltés
 • SAGEMCOM F@ST3686AC digitális elosztó rövid felhasználói útmutató
  SAGEMCOM F@ST3686AC digitális elosztó rövid felhasználói útmutató
  Letöltés
 • IPTV használati útmutató
  IPTV használati útmutató
  Letöltés
Itt nincsen találat

Minden, amit a szerződésben keresnél, érthetően

Ha nincs kedved elolvasni 60 oldalnyi PDF-et

A szolgáltató a Magyar Telekom Nyrt., ami azt jelenti, hogy Flipesként a Magyar Telekom hálózatát használod. Az ügyfélszolgálati számunk 1446, a honlapcímünk www.flip.hu.

Megkereshetsz minket online a www.flip.hu-n, köthetsz szerződést telefonon a 1446-on, és ügynökeinknél, akik szívesen felkeresnek otthonodban és tájékoztatnak minden fontos tudnivalóról. A megkeresésed alapján felvesszük az igényed, ellenőrizzük hogy tudunk-e nálad szolgáltatást nyújtani. Ha ez sikeres volt, megkeresünk téged egy létesítési időponttal. A szerződéshez szükségünk lesz az adataidra, és a szolgáltatással kapcsolatos hozzájáruló nyilatkozataidra, ezekről mind tájékoztatunk az igényed leadásakor. A szerződésed akkor fog létrejönni, amikor a szolgáltatásod létesítjük, erről is külön tájékoztatást fogsz kapni.

A Flip csomagja egy helyhez kötött 3P (triple play) szolgáltatáscsomagot jelent, vagyis vezetékes hang-, TV- és internet-szolgáltatást tudsz Flipesként igénybe venni egyben, azaz egy csomagban. A szolgáltatás havidíja akciós Flip 3 kedvezménnyel 4000 Ft, amiért optikai hálózaton 150/50 Mbit/s, míg kábeles hálózaton 150/5Mbit/s sávszélességű internetet, 141 TV csatornát kapsz (ebből 34 HD) , és Flipesek között ingyenes hívást biztosítunk számodra. Ha részletesen utána szeretnél olvasni, a nyújtott szolgáltatás tartalmi/műszaki leírását az 1. és 3. számú mellékletek tartalmazzák. Azt pedig hogy nálad melyik technológián szolgáltatunk, ellenőrizd a flip.hu oldalon a címkeresőben.

Ha hibát tapasztalsz, keress minket a 1446-on. A hibát nyilvántartásba vesszük, megkeressük az okát, és 72 órán belül kijavítjuk. A nyilvántartásba vételről és a megoldásról is tájékoztatunk.

A szolgáltatások korlátozására szigorú előírások betartása mellett kerülhet csak sor, akkor, ha valamely kötelezettségedet nem teljesítetted. Erről minden esetben küldünk értesítéseket, így a korlátozás elkerülhető.

Sajnáljuk, ha valamivel nem vagy megelégedve. Kérünk, hogy keress minket a 1446-n. Ha a problémádat nem tudjuk megoldani, akkor a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz, a fogyasztóvédelmi szervekhez vagy a békéltető testületekhez tudsz fordulni a probléma rendezése érdekében.

A számlázás havi rendszerességgel történik, ha kéred, e-mailben küldjük a számlát, de lehetőség van papír alapú számlaküldést is választani. Számláidat egyszerűen be is fizetheted az online fiókodban.

Ha újabb szolgáltatást vennél tőlünk igénybe, az szerződésmódosítással jár. Ha új szolgáltatást igényelsz nálunk, és tudjuk teljesíteni amit kérsz, megrendelésedre küldünk neked egy szerződésmódosító dokumentumot. Vannak olyan esetek, amikor mi egyoldalúan is módosíthatjuk a szerződésed. Ezekre az esetekre szigorú követelmények vonatkoznak, amelyek betartására mindig nagy figyelmet fordítunk és a módosításról előzetesen tájékoztatni fogunk.

Mivel nálunk nincs hűségszerződés, a szerződésed bármikor felmondható.

Mi mindenben próbáljuk az igényeidet kielégíteni, cserébe kérjük, hogy a szolgáltatásunkat rendeltetésszerűen használd, határidőben fizesd a díjakat, és ha szükséges, működj velünk együtt, hogy a szolgáltatásod zavartalanul nyújthassuk számodra.

Itt nincsen találat

Flip

Mi a Flipnél egyszerű és minőségi telekommunikációs szolgáltatást kínálunk apróbetűk és hűségidő nélkül.
És persze jó áron!

Azért jöttünk létre, mert tudjuk, hogy sokan jó és átlátható szolgáltatást akartok sallangok nélkül. Olyat, amihez nem kell hűségidővel láncolnunk titeket, mert működik. Az a célunk, hogy ne csak hozzánk csatlakozni, hanem velünk maradni is könnyű döntés legyen. Nem várjuk el a bizalmad, hanem megdolgozunk érte.

Kipróbálnád?
Nézd meg elérhetőek vagyunk-e nálad!